Vinter gåtur og hundestrik

Mops hunde

Når nu man elsker at strikke til dem man elsker, så er det jo nærliggende at strikke til sine små hundemopper! Det har jeg imidlertid ikke gjort, men det har min mor, og hundene har ikke haft lejlighed til at have trøjerne på i vinter, før nu!

Forleden ville jeg gå en tur med tøserne, og det var bare så tissekoldt, at jeg selv måtte have overtræksbukser på og store tørklæder. Derfor havde jeg ondt af de små hunde der skulle med ud i kulden. Så jeg fandt deres trøjer frem, og de var klar med det samme. De forbinder dem nemlig med gåture og så er det nemt at få dem i den.

Det allervigtigste hvis I vil give jeres hunde noget tøj eller lignende på, det er at man under ingen omstændigheder må grine af dem. De ved altså godt at de er til grin, og så forbinder de ikke trøjen eller selen med noget godt. Derfor har vi altid rost vores hunde helt vild og voldsomt når de har fået et eller andet på og givet godbidder, så de forbinder det vi vil have dem til med noget super lækkert. Dette betyder også at mine tøser synes at alt hvad jeg vil putte dem i er genialt.

Hvis du vil strikke til din hund, så er der en masse gode trøjer inde på garnstudio, opskrifterne kan dog være en smule vanskelige. Min mor havde temmelig godt held af den her opskrift.

For at læse mere om hundene og deres trøjer – så kan I se mit gamle indlæg om vinter og hundetrøjer her

 1. Linda

  Hvor er de fine :) sådan en må jeg da lave når jeg får min mops . Og en hyggelig blog du har , lige mig :)

  juli 7th, 2014 // Reply
  • Lille mormor

   Tusind tak skal du have :) Det kniber lidt med at skrive men håber jeg snart kommer godt i gear igen :)

   juli 31st, 2014 // Reply
 2. Eva

  Griner. Hvor er de sjove!

  april 17th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer