Vi starter fra begyndelsen…

Blomst (Custom)

I hvert fald med haven. Som mod al forventning er blevet min store stolthed, hobby og tids- og pengerøver.

Havde nogen sagt til mig inden jeg flyttede i hus at jeg var bidt af en gal tomat, så havde jeg sagt uden tøven, at de var idioter hvis de troede jeg ville gå i haven for ret meget andet end at få lortet til at se pænt ud og så iøvrigt smække stængerne op og hygge mig i solen. Jeg skulle ikke tosse rundt og pille, nusse, hakke og rumstere bare for min egen fornøjelses skyld. Min ide om en have var ret tysk inspireret – “quadratisch, praktisch, gut”. Åhhh hvor tog jeg fejl, hvor tog jeg så grueligt fejl… Hvordan kan man iøvrigt kende sig selv så lidt? Hvem vidste at der lå en lille Søren Ryge eller Camilla Plum og lurede i mit baghoved og bare ventede på et tegn, en enkelt spirre, for så bare at spurte frem igennem min hjernes kringelkroge og så simpelthen så sig et bed der pludselig stod i overdådig flor og sagde “HAVE HAVES” og den skal bare have maks gas hele sommeren.

Jeg dummede mig til at starte på, for jeg havde en drøm om store frugtbuske, hvor jeg kunne æde mig blå og rød i hindbær, solbær og brombær. Det troede jeg, at jeg kunne med 6 små fistne buske fra Netto. Nu er det så nok at lange en helt masse ud efter Netto, for selvom lysten til haven bestemt var der, så var mine evner ikke store, så om det var busk eller gartner der var problemet, vil vi aldrig finde ud af. Men når det så er sagt, så voksede dem jeg købte i et have center for fuld hammer…

Jeg ligger her en lille billedkavalkade med mit første år i haven, og hvis jeg selv skal sige det, så skete der sgu da egentlig en del :)

I kan bare se galleriet som det er her, eller I kan trykke på billederne for at se dem lidt større og med beskrivelse.

Lille mormor januar 28th, 2013 0 comments Drivhus / Haven

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer