Uglen som hed Ulf

Tykke Ulf

Ja! Endelig lykkedes det! Jeg er simpelthen endelig blevet færdig med min hæklede ugle fra hjertegarn, se mit indlæg “hæklet kramme ugle” for vej til opskrift.  Jeg har justeret en smule på min ugle, for han har altså fået lidt ekstra “fjer” foran, jeg syntes ikke det var nok med de tolv som opskriften foreskriver, så jeg tror jeg fik lavet fem mere.

Jeg synes resultatet er blevet rigtig godt og jeg er glad for at have fået gjort ham færdig. Jeg må sige at jeg synes monteringen af tingene har været langsommelig, og næsten det der har taget længst tid. Men her har i ham altså, uglen som min kæreste straks døbte Ulf.

Jeg synes han er blevet rigtig sød, og jeg kan godt lide at hans farver gælder til både en dreng og en pige, alt efter hvem han bliver foræret til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg synes det gør meget at man får de “fjer” på, i en mørk time nåede jeg at overveje at droppe dem og bare sig “så nu er han færdig”, men det er jeg virkelig glad for at jeg ikke gjorde, især fordi jeg nu mestrer stangmasker og dobbeltstangmasker til fulde!

Jeg synes det er rigtig fint at der skal fyld i vingerne, det giver en fornemmelse af at Ulf har skuldre og det er jo dejligt hos en krammeven :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er desuden meget glad for at være helt færdig da jeg med tip fra bloggen farmorfabrikken fandt frem til denne skønne bog! Imorgen skal jeg hygge med en veninde og hækle en masse så vi må se om jeg allerede der kan have produceret en firkant I kan få at se ;)

Jeg har købt den på www.amazon.co.uk. meget kort leveringstid og temmelig billig forsendelse. Kan varmt anbefales.

  1. Dorte

    Hvor er han bare blevet fin …..

    februar 7th, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer