Strikkefeberen har lagt sig

front

Efter min mor og jeg er blevet færdige med vores tæppe, kunne jeg simpelthen ikke komme hurtigt nok igang med et par almindelige tynde strømper – så også mine tæer kunne blive forårklar, mine store fede uldsokker passer bare ikke ret godt i All-stars sko… Nu er jeg så nået til kilen, og så var det som om den krumme hals blev rettet ud og jeg bare har læst i hønsebøger og ikke fået strikket en dyt.

Så var jeg inde på en af mine ynglings krea blogs og se farmorfabrikkens  fine ideer til amigurumi og så blev jeg mindet om et projekt jeg havde besluttet mig for jeg ville lave. Og nu hvor jeg har afsluttet mit hæklede tæppe og ikke orker mine sokker. Så kunne det godt være at jeg skulle ind på den side hvor jeg fandt min lille T-rex og se hvordan man egentlig griber det an.

Jeg elsker nemlig de figurer der er at finde inde på: www.deliciouscrochet.com det er også der jeg har det billede ovenfor fra, det er Løven Leonidas.

Se den lille T-Rex som faktisk ikke er så lille endda, han bliver nemlig 25 cm – ham SKAL jeg bare lave engang!

Sød lille T-Rex billedet er lånt fra Deliciouscrochet.com

Sød lille T-Rex billedet er lånt fra Deliciouscrochet.com

Der er bare SÅ mange fine derinde, så nu synes jeg altså godt mine veninder godt kan komme igang med at lave nogle små prinser og prinsesser der skal have nogle tøjdyr, for se da lige dem her! :

Sneglen Melvin – som bare er for nuser med sin blomst i munden

Han er da bare så for sø - ham skal jeg også lave engang - når jeg får tid...

Han er da bare så for sød – ham skal jeg også lave engang – når jeg får tid…

Eller hvad med en fin lille klassisk bil til en lille eller stor dreng? 

Lækker lille bil, kunne godt ligne noget fra Cars?

Lækker lille bil, kunne godt ligne noget fra Cars?

Og der skal selvfølgelig også være noget til en lille pige, hvis det nu var mig , så var den her lille Pegasus nok endt i lyserød, men er den ikke bare sød?!

Ihhh hvor synes jeg den er fin, den er vist ikke så stor, så her kunne jeg nok finde på at bruge et andet garn end det anbefalede. Så man fik en ordentlig pony! :)

Ihhh hvor synes jeg den er fin, den er vist ikke så stor, så her kunne jeg nok finde på at bruge et andet garn end det anbefalede. Så man fik en ordentlig pony! :)

Så som I nok kan se så har jeg nok at tage mig til, og jeg skal helt sikkert ind på denne skønne amerikanske hjemmeside, alle opskrifter er på engelsk, men med lidt hjælp fra vores gode ven internettet så kan ALTING slås op, og man kan sagtens komme igennem dette. Jeg skal i hvert fald helt sikkert lave sådan nogle dejlige lækkerbiskener, hvem de er til vil tiden vise. Men nu skal jeg altså hen og have mine strømper færdige – øv to the bøv…

 1. Annemette

  De er da bare SÅ fine – tænk hvis Emma havde en mor, der kunne få færdiggjort sine projekter – så kunne hun få sådan en fin pegasus! Ligesom det tæppe jeg gik i gang med for et år siden, så vil det nok blive en gang, når hun skal konfirmeres eller, måske mere realistisk, flytter hjemmefra (<- gisp!)

  april 14th, 2013 // Reply
  • Lille mormor

   Så kan Emmas mor bare så mange andre ting ;) Men jeg kender det så uendeligt godt, nu ser du jo ikke hvor mange projekter jeg har der bare ligger og venter på at blive færdiggjort. ;)

   april 19th, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer