Sol, sol kom nu frem…

Åh jeg glæder mig til at se de små fyre igen!

Som I kan se i mit andet indlæg, så trænger jeg snart til andet end sne. Derfor har jeg skabt mig mit eget forår indendøre og nyder alle mine hyacinter og så mine nye små påskeliljer.

Dejlige hyacinter, virkelig min ynglings (sammen med så mange andre)

Jeg så påskeliljer også hedder tête-à-tête, hvilket jeg synes er virkelig fint, da jeg i min ungdoms vår havde fransk, ved jeg tilfældigvis at det direkte oversat er: Hoved til hoved, eller måske snarere ansigt til ansigt, hvilket jo er lidt pudsigt, når man tænker på hvordan de står med deres hoveder, sådan mod hinanden.

En hyggelig ting, som jeg tenderer lidt til, er at komme mine blomsterløg i alt muligt mærkeligt, glas og kopper eller skåle. Kopperne her er fra Søstrene Grene og nu erstattet af andre krus til drikke, men de er så søde så nu har de fået en renæssance som blomster potter. 

Lige kommet med hjem og står og får varmen i hver sin kop

Der skal ikke meget tid til før man kigger frem fra sit skjul, det hjælper meget på ventetiden til at det udendørs bliver lidt varmere

 

 

En ide jeg personligt selv synes er ret genial, men der er jo som bekendt ikke langt fra genial til gal, så det er op til jer at vurdere ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har I iøvrigt bemærket at jeg ret ufrivilligt er kommet med på påskelilje billederne? Det er hvad man får for at tage sine billeder med mørke udenfor, I skal bare vide at jeg er lidt pænere i virkeligheden, ha ha!!!!

Forside billede fundet på google

 

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer