Shingles – det fedeste tagpap EVER!

Hønsehus med shingles tag

Er hun nu blevet handyman også hende mormor? Ja, det tror jeg så nok lige ;)

For et par weekender siden, så røg underpappet af mit hønsehus! Jo, fandme gjorde det! Jeg var i chok, for det var jo ikke meningen og da slet ikke når jeg i det sidste halve år (okay hele år) havde ladet op til at der skulle overpap på.

Hønsehus

Her er hønsehuset inden der kom shingles på. Læg lige mærke til hønsekiggeren ved hegnet. Så er Eva glad, når bare hun må kigge på høns.

Well no time better than the now!

Jeg ringede endnu engang til min far og han og jeg fik købt Shingles tag til både mit hønsehus og til mit skur som jeg fik op sidste år også. Begge havde kun deres underpap og det havde egentlig været fint nok indtil nu, men nu ville det jo ikke blive liggende hvor det hørte til mere.

Shingles tag bliver lagt

Min far og jeg er her ved at lægge shingles på mit skur. Som I kan se ligner det faktisk skiffer en hel del. Men det er billigere og vældig sødt!

Shingles tag er mega fedt. Det er egentlig sådan noget som almindeligt tagpap og har samme tykkelse og fornemmelse. Men det fede ved shingles er at det ikke skal brændes på, det skal sømmes på og så har det en klisterkant for hvert fag, som sætter sig og i solens varme klistrer mere og mere fast på det eksisterende tag. Vi fæstnede det med papsøm og gav det en smule tjære oppe på tagryggen.

Hønsehus med shingles tag

Mit hønsehus med shinglestag fra Bauhaus

Jeg synes det væsentligste ved shingles, det er at man kan gøre det ret nemt selv (altså jeg kan finde ud af det) og så ser det helt fantastisk ud. Personligt synes jeg det minder lidt om skiffer, så det har et lidt mere lækkert look end helt almindeligt fladt tagpap.

Vi købte vores shingles i Bauhaus, min far siger at det er det eneste sted man kan købe det – så må det være rigtigt ;)

Mon nogen af jer derude også har shingles på jeres tag?

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer