Pinse puklerier

HARD-WORK

Jeg har brugt mine pinsedage inde på mit arbejde, en akutmodtagelse holder aldrig lukket – heller ikke i pinsen.

Men heldigvis når man har et arbejde, der gør at man er væk lidt skæve tider, og på dage hvor andre hygger med sin familie, så bliver ens kolleger lidt en forlængelse af ens egen familie. I mit tilfælde er mine kolleger mennesker jeg ofte glæder mig til at se og i bund og grund knokle en vis kropsdel ud af bukserne sammen med, når det så er sagt så er det nu også dejligt med en enkelt fridag sammen med den ægte familie ;)

Især fordi at man så som regel, når det er min far man har besøg af, får en frygtelig masse for hånden! Min far har en nødgenerator, det vil sige når alle andre er trætte og bare gerne vil hjem og have aftensmad og benene op i sofaen, så slår min fars nødgenerator til og giver ham 2-3 timer ekstra for fuld kraft. Det er både en enorm fordel og også lidt en ulempe for han kan altså være en hård gut at følge med! Men nu er jeg jo ikke faldet så langt fra stammen, min generator har bare ikke samme kapacitet som farmands – men jeg synes selv jeg hang godt i idag, taget i betragtning at jeg havde en maraton vagt på mit job igår – 12 timer i arbejdstøjet var det! Nok om det.

Det bedste af det hele var at det var helt vildt hyggeligt imens, mig og far snakker så godt når vi makker ;) Se hvad vi fik lavet her :

Det her billede er egentlig af min ahorn om efteråret, men dum som jeg er sørgede jeg jo ikke for at tage et før bilede af it skod hegn inden min far og jeg satte det nye op. Men I kan måske lige ane det grimme mørke hegn i baggrunden? Det er det vi har fået gjort noget ved :)

Det her billede er egentlig af min ahorn om efteråret, men dum som jeg er sørgede jeg jo ikke for at tage et før bilede af mit skod hegn inden min far og jeg satte det nye op. Men I kan måske lige ane det grimme mørke hegn i baggrunden? Det er det vi har fået gjort noget ved :)

Se nemlig lige her! Jeg er jo lidt en forkælet fars pige, så jeg har simpelthen fået det her flotte hegn fra Bauhaus foræret. Jeg er helt vild med det og synes bare det er vildt flot! Det eneste jeg kan se, er at jeg er nødt til at give det teak maling (rigtigt) for det matcher ikke mine andre hegn... Jeg havde nemlig glemt at røre i spanden da jeg gav dem her deres olie maling... Suk!

Se nemlig lige her! Jeg er jo lidt en forkælet fars pige, så jeg har simpelthen fået det her flotte hegn fra Bauhaus foræret. Jeg er helt vild med det og synes bare det er vildt flot! Det eneste jeg kan se, er at jeg er nødt til at give det teak maling (rigtigt) for det matcher ikke mine andre hegn… Jeg havde nemlig glemt at røre i spanden da jeg gav dem her deres olie maling… Suk! I kan godt fornemme det mørke hegn i baggrunden, det var gerne den farve jeg skulle opnå..

Så bare lige et billede mere af mit hegn. Jeg er utrolig forbavset over hvor vag jeg er i armene. Jeg er vildt træt, og synes det var pisse hårdt at grave de fire huller der skulle til for at få sat pælene i jorden...

Så bare lige et billede mere af mit hegn.
Jeg er utrolig forbavset over hvor vag jeg er i armene. Jeg er vildt træt, og synes det var pisse hårdt at grave de fire huller der skulle til for at få sat pælene i jorden… Og så var jeg endda ikke den der gravede allermest…. Pinligt.

Derudover fik vi også gjort det sidste ved hønsepaladset, for putterne skulle have så Mikkel ræv ikke kunne kom så nemt ind. Derfor er der blevet lagt en lægte i bunden af hegnet og sat en foroven. Mest fordi at min far ikke kunne holde ud at se på at voliere nettet ikke stod snorerlige… Det klarede ikke vaterpas testen de første gang. Men nu tror jeg at det er det mest lige hønsehegn der findes i midtjylland.

Se bare her:

Høønsepaladset :)

Hønsepaladset :)

 

Forsidebilledet er lånt fra: www.dannybeckettjr.com

 

 1. Charlotte

  Det er enormt flot det hele:-) Så har jeg lige et spørgsmål: Kan man få din far til låns??

  maj 21st, 2013 // Reply
  • Marianne Giebner

   Hej. Har også købt et hønsehus som dit, men det er godt nok ikke ret stort, jeg har bestilt 4 orpintonner, de store, jeg skal have MIN far til at sætte en ekstra pind i huset, også skal det lukkes mere af. MIN mand har lavet / er stadig igang med gården.
   Og.. Så er jeg afd. Sygepl i FAM i AAbenraa. Så jeg ved hvad du taler om :)
   Tak for en god og sjov blog.

   maj 21st, 2013 // Reply
   • Lille mormor

    Hej :)

    Ih hvor er jeg glad for din kommentar, du er den første jeg ikke ved hvem er i virkeligheden, så det er stort at du har fundet frem til Lille Mormor :)
    Hvor bliver det spændende med dine Orpingtons, de er altså også nogle fine høns! Sådan nogle havde jeg også i kikkerten, men kunne ikke stå for fjerdragten på de putter der bor herhjemme.
    Ja, huset er lidt tilbage at ønske, men heldigvis overholder det kravene for et økologisk hønsehus ifht. plads. Men, må da indrømme at når jeg engang får tid og penge (nok mest penge) så er det helt sikkert en af de ting der skal udvides – det skal hønseholdet så måske også :) Fedt at du også arbejder i akutten, der er dælme nok at se til – det er SKØNT!
    Hvor er jeg glad for at du følger med :)

    maj 21st, 2013 // Reply
    • Marianne Giebner

     Jeg har lavet en side på Indtagram, der lægger jeg mine billeder, jeg får ikke opdateret en blog, det er lettere med billeder. Jeg hedder: @mariannegiebner

     maj 21st, 2013 // Reply
     • Marianne Giebner

      Instagram, hedder det :)

      maj 21st, 2013
     • Lille mormor

      Ej hvor fint – jeg har været inde at finde dig, så kan jeg følge lidt med i hvad du render og laver :)

      maj 22nd, 2013
  • Lille mormor

   Ha ha ja det er jo lige det, jeg ved ikke hvad han tager i leje ;)

   maj 21st, 2013 // Reply
 2. Marianne Giebner

  Det er fint. Jeg håber og tror at hønsene først kommer efter vi har været på ferie, de skal have en vis alder inden de kan kønssorteres:)
  Jeg har fulgt din blog et stykke tid, for at se hvordan hønsene havde det:)

  maj 22nd, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer