Nyfunden frihed i haven

IMG_3146.JPG

Som min blog har udviklet sig, var jeg bange for at jeg i år ikke ville få et eneste haveindlæg.

Min lille pige fra juleaften ville ikke sove andre steder end i mine arme, men har nu set sig varm på sin barnevogn. Det gør at jeg pludselig har tid til andet end at vugge og visselulle;)

Igår kom jeg igang sammen med min mor (som uheldigvis vred om på foden i processen – havearbejde er farligt!) vi fik fjernet gammelt ukrudt og visne grene osv. Og jeg fik ryddet ig fejet i mit elskede drivhus! Så nu skal det bare vaskes ned og så er det klar til tomater og agurker – måske også lidt krydderurter ;)

Desuden er mit projekt i år at få vendt samtlige græstørv i det der skulle forestille min køkkenhave. Sidste år brugte jeg uforholdsmæssigt meget tid på at luge, men der skulle det hele også ske på den halve tid. Det får man så ud af at have travlt med at så;)

Nej i år skal det gøres ordentligt og så må det tage den tid det tager, nu når haven (i hvert fald køkkenhaven) får lov at stå stille i år :) Eller stille og stille, jeg skal have gravet den igennem og vendt græsset så der er godt med guf til næste år når der skal sås til den helt store guldmedalje :)

Kryds fingre for mig og for mit middagslurs gravning :)

 

Som I kan se får jeg travlt med spaden;)

 

 1. Añne petersen

  Hej. Sikke et dejligt drivhus. Hvad er det for et og hvor stort er det. Var det svært at samle. Hilsen Anne

  juli 23rd, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Hej Anne, tak for dine søde ord!
   Det er et skønt drivhus på 12 kvm fra Juliana – jeg elsker det.
   Det var okay nemt at samle – men fik hjælp af min håndværker far – da det ikke er uvæsentlig at alt er snorlige når der skal glas i :)

   juli 25th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer