Når genbrug bliver lækkert!

Hyacinter (Custom)

Jeg elsker at gå i genbrugser, også lidt for meget nogen gange hvis du spørger min kæreste. For hans vedkommende, tror jeg primært at det er fordi jeg altid finder noget, for mit vedkommende, så elsker jeg bare “jagten”. Det gør ikke så meget de gange der ikke kommer noget i kurven, det vigtige er at finde nogle gode solide ting, som man kan bruge igen og igen.

Min svaghed er glas, store flotte glas, som man kan putte stearinlys og blomster i. Som dem her f.eks.

 

 

Det er altid flot med lidt “krystal” og så er hyacinten bare så nem en blomst at have med at gøre.

Det er de samme glas, nu har de så bare et lys i. Det ser rigtig flot ud når de kaster lyset om sig, det er ikke så let at se på billedet

Derudover så eeeelsker jeg, ligesom de fleste andre piger kasser og bokse jeg kan putte sager i.

Hjemme ved mig består de primært af gamle kagedåser og en enkelt tobaks dåse.

 

 

En super flot dåse. Jeg ved ikke hvad denne dåse originalt har indeholdt, eller om den bare altid har været kagedåse, men flot det er den da :)

Den er bare så smuk og dejlig!

En af mine absolutte favoritter er Galle og Jessen dåsen, den er bare fin og har nogle flotte farver.

Jeg synes der er mange skatte derude, så jeg vil da benytte lejligheden til at opfordre til en tur ude i det ganske danske lands genbrugser, antikvarer og kræmmere. I ved aldrig hvilke skatte der ligger og gemmer sig derude!

Lille mormor januar 31st, 2013 0 comments Genbrug

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer