Når man har et had/kærlighedsforhold til reklamer

taleboble_ser_tilbud-464040_630x210

Jeg gider ikke have reklamer, i hvert fald ikke i min postkasse. Jeg har derfor et reklamer – nej tak skilt. Men samtidigt, kan jeg ikke tåle at gå glip af gode tilbud… Se det er jo et dilemma, og nu hvor jeg skal på barsel og har indset at selvom jeg kun får de reklamer jeg havde bedt om (I ved, hvor man har udvalgt reklamer man får tilsendt – selvom man har reklamer nej tak), så kigger jeg kun halvdelen af dem, og det er træls for mig og min økologi holdning, det er ikke godt regnskoven.

Derfor har jeg nu app’en “Mine tilbud”, den er super og jeg kan kigge de reklamer jeg vil. Mega lækkert!

Derudover har jeg app’en Buy me a pie, som jeg bruger som indkøbsliste, den er er super, især da jeg aldrig kan strege tingene på papirsedlerne.

Gotta love it!

  1. Peter

    Hvorfor skal DU sige nej tak til noget du aldrig har bedt om?
    Hvis vi alle blot skulle bede om de reklamer vi gerne ville have, så ville det være nemmere for alle.
    Det er det der virkelig er fedt med apps som mine tilbud og etilbudsavis m.v.

    oktober 4th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer