Mormor på handlen

old-lady-shopping-onlineplibrary

Jeg er jo igang med at bage rugbrød… Og det er egentlig gået meget godt – men det hører I om. Til gengæld havde jeg da overhovedet ikke det udstyr der var nødvendigt! Så var jeg jo selvfølgelig nødt til at tage ud at handle ind.

Uha som jeg har fået mange fine sager! Jeg var en tur i Bilka, hvilket var virkeligt dumt, for næsten hele byen havde fået samme ide. Ikke desto mindre havde jeg fundet en masse fine sager som jeg har hygget mig med det meste af eftermiddagen :)

Vil I se?

Så kig da lige med i min lille fotokavalkade her :)

 

Jeg har også været lidt i Imerco. Her fik jeg en silikone form, som jeg skal bruge til mit rugbrød :) Jeg har fået en helt fantastisk kartoffelskræller fra OXO som min veninde havde anbefalet mig. Jeg har brugt den hjemme ved hende, og jeg kan sige jer den er god! Jeg HADER nemlig at skrælle kartofler... Så fandt jeg den her lille måle kande i glas (mega retro) hvor der også står mål i "cups" hvilket jeg har manglet da jeg ELSKER amerikansk mad og opskrifter - så mangler man altså noget til at måle ud med. YAY! En Peter Lund Madsen bog "Dr.Zukaroffs testamente - en bog om menneskehjernen", fordi jeg er en rigtig nørd, og jeg tænkte den var hygge at læse og samtidigt lære lidt :)

Jeg har også været lidt i Imerco. Her fik jeg en silikone form, som jeg skal bruge til mit rugbrød :)
Jeg har fået en helt fantastisk kartoffelskræller fra OXO som min veninde havde anbefalet mig. Jeg har brugt den hjemme ved hende, og jeg kan sige jer den er god! Jeg HADER nemlig at skrælle kartofler…
Så fandt jeg den her lille måle kande i glas (mega retro) hvor der også står mål i “cups” hvilket jeg har manglet da jeg ELSKER amerikansk mad og opskrifter – så mangler man altså noget til at måle ud med. YAY!
En Peter Lund Madsen bog “Dr.Zukaroffs testamente – en bog om menneskehjernen”, fordi jeg er en rigtig nørd, og jeg tænkte den var hygge at læse og samtidigt lære lidt :)

Og her et af mine bedre loppefund fra min sidste genbrugs tur, vi har et sted i Viborg, som hedder Pusterumet, det kommer 3 mdr. af gangen og har et godt formål, denne gang går pengene til Julemærkehjemmet i Hobro. Hvilket jeg synes er en god sag.  Den er bare super fin, jeg tror faktisk den er hjemmelavet, men jeg synes den er flot, og så sgtår den skide lækkert i et hjørne i stuen og giver et lækkert lys.

Og her et af mine bedre loppefund fra min sidste genbrugs tur, vi har et sted i Viborg, som hedder Pusterumet, det kommer 3 mdr. af gangen og har et godt formål, denne gang går pengene til Julemærkehjemmet i Hobro. Hvilket jeg synes er en god sag.
Den er bare super fin, jeg tror faktisk den er hjemmelavet, men jeg synes den er flot, og så sgtår den skide lækkert i et hjørne i stuen og giver et lækkert lys.

Nå men nu må jeg jo nok hellere komme ud og passe mit rugbrød, så må vi håbe det lykkes mig :)

Iøvrigt inden jeg smutter, så skal I have linket til min nye favorit webshop – jeg har hørt om den fra Farmorfabrikken og den har ikke skuffet: NOT ON THE HIGH STREET

Forside billedet er lånt fra googlepics

 

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer