Merles ugler – nu med vogn!

Hæklede ugler / barnevognskæde

Kan I huske at jeg har skrevet om de ugler jeg hæklede til Merle. Dem som jeg ALDRIG laver igen, ikke engang til mine egne børn når de engang dukker op. Never, never more!

Omvendt så synes jeg godt nok de er fine nu hvor de er kommet på Merles karet, så er det lige før man kunne overveje det….. Nej…. Nej… Det er faktisk ikke engang nok…. Men sødt ser det da ud ;)

Skulle du have modet på at prøve (på trods af mine udtalelser) så kan du finde en opskrift på dem HER: På familie journalens hjemmeside, jeg kan berolige med at andre har haft et mere roligt forhold til disse ugler end mig f.eks Mette med bloggen Farmorfabrikken, har lavet en rigtig fin kæde – se hendes kommentarer der er nogle gode fif til hvorledes du laver din kæde :) SE Farmorfabrikken HER

I kan se mit tidligere indlæg om uglerne her:  Merles Ugler

 1. Mette

  He he… jeg kan SNILDT forstå dig!! Tro mig – ugleprojektet står heller ikke øverst i min ønske-to-do-liste lige med det samme ;-) Men – de er jo SÅ fine! Så det er lidt ambivalent.

  Din kæde er blevet mega skøn. Jeg elsker din farvesammensætning. Merles karet er for SEJ! :-)

  Go’ søndag aften. Kh M

  januar 12th, 2014 // Reply
  • Lille mormor

   Ambivalent er det helt rigtige ord når det kommer til de ugler – jeg synes også din multifarvede kæde er SÅ flot!

   Ja, Merle-musen er godt kørende, men de kommende niecer og nevøer, må væbne sig med tålmodighed, og jeg med forsøg udi andre kæder, måske din med spøgelserne den er bare så fin :)

   januar 16th, 2014 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer