Masse produktion af mormorfirkanter

Den skal bare have fuld skrue på tøselækre farver, vi synes selv vi er gode og er helt overraskede over at vi kan finde ud af en engelsk opskrift!

Som tidligere beskrevet makker jeg og min mor jo lidt i et tæppe. Vi har måttet konstatere at ideen om kun at hækle på det når vi er sammen ikke er gangbar – i hvert fald ikke hvis vi skal have en chance for at blive færdige i år.

Nå, men jeg har simpelthen industrialiseret ved at tage et skridt af gangen i min hækleopskrifter og nu går det bare derudaf – også når jeg hækler solo :)

Se bare lige her:

Så nu er den inderste cirkel lavet – yay!

Problemet med langvarende projekter er at man fristes af allemulige nye opskrifter og ting man bare er nødt til snart at lave!!!

F.eks. kan jeg næsten ikke vente med at komme igang med dem her:

ÅHHH er de ikke bare skønherlige!!!! Tjek opskriften her

Fristet – rigtig meget! Derudover har jeg planer om at skulle lave sådan en fætter her:

Er han ikke bare en fin lille løve? Ham kan jeg bare ikke undvære, han er simpelthen på min to-make-liste! Kan du heller ikke undvære ham? Tjek opskriften her

Og sidst men ikke mindst

Dem her må jeg bare prøve at lave! Mest af alt fordi jeg nu synes jeg har styr på strømperne, så kunne det være fedt hvis man kunne klare det her lede mønster;)
Tjek opskriften her hvis du heller ikke kan stå for sværhedsgraden i dem ;)

Nu vil jeg hen og hækle mit tæppe igen – så jeg kan komme igang med alt det her!!!!

 

 1. Charlotte

  Uh ha, det ser lækker ud. Skønt at se den kreativitet blomstre. Jeg elsker det:-) superflot strømpeopskrift, jeg får helt lyst….KH Charlotte

  marts 8th, 2013 // Reply
  • Lille mormor

   Det er bare at kaste dig ud i det Charlotte, jeg vil vædde med at du med din ekspertise næsten kan strikke dem med en arm på ryggen ;)

   marts 8th, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer