Lykken er et drivhus!

20130525-150752.jpg

Jeg elsker rent ud sagt mit drivhus! Der er ikke noget hyggeligere sted at være end der, jeg har en lille hyggekrog, mit lille arbejdsbord, og så alle mine lækre “store” tomatplanter :)

I dagene efter pinse har jeg brugt en del tid og energi på at få de sidste tomater ud i huset, og også mine to små agurker som nu synes store og dygtige nok til at måtte komme i baljen ;)

Agurkerne i deres murerbalje

Agurkerne i deres murerbalje

Jeg havde fået en masse jord på en indkøbstur med min far, uha som det er skønt, for jeg har da nok lige fem poser endnu, som bare venter på at jeg får købt planter som de skal være i potte med.

Nu er jeg jo den lykkelige ejer af fire høns, og mine små putte, prutte koner render jo rundt og gør deres for at lave noget gødning til alle mine dejlige planter. Så jeg går troligt rundt i hønsegården og samler klatter ind i min “klatspand”, som så senere er storleverandør i gødningen til drivhuset.

Mit skønne drivhus, åh hvor jeg elsker det!

Mit skønne drivhus, åh hvor jeg elsker det!

Det jeg har gjort ved tomaterne er at jeg har sat en masse plastik potter, sådan nogle på knap 7 cm i højden og 5 cm i bredden, ned i bunder af murerbaljerne, imellem dem spreder jeg så hønselorten, bare godt rundt i baljen med det og så kan tomaterne strække deres små rødder ned og få fat i krudtet når de er store nok til at kunne tåle det :)

Mine store fine tomatplanter, de er ikke kommet ud samtidigt, og det er tydeligt at se at dem der har boet i drivhuset i lang tid er meget mørkerer end dem der ikke har boet der nær så længe.

Mine store fine tomatplanter, de er ikke kommet ud samtidigt, og det er tydeligt at se at dem der har boet i drivhuset i lang tid er meget mørkerer end dem der ikke har boet der nær så længe. Det er dem der står for enden i huset der har været derude længst – de er lidt fyldigere må man sige.

Det er dejligt når man kan bruge drivhuset som en lille ude stue, for selvom der ikke er helt varmt udenfor, så er der lækkert og varmt i drivhuset, så der kan man altid sidde – og så er det bare helt vildt hyggeligt når det regner og trommer på ruderne :)

Min lille hyggekrog i hjørnet af drivhuset

Min lille hyggekrog i hjørnet af drivhuset

Mit lille arbejdsbord i drivhuset

Mit lille arbejdsbord i drivhuset

Her set fra døren. Ihh hvor synes jeg det er dejligt.

Her set fra døren. Ihh hvor synes jeg det er dejligt.

Og så lige et meget fint cloe-up af en af mine smukke georginer foran drivhuset :)

Og så lige et meget fint close-up af en af mine smukke georginer foran drivhuset :)

 

 

 

Ihhh hvor er det dejligt!

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer