Lille Mormor får en niece eller nevø

Mit aktuelle strikketøj, opdatering om det følger!

Min kæreste Mads’ har en herlig lillesøster, hun hedder Mette og skal være mor for første gang til januar. Mads og jeg glæder os som små børn til at se den lille ny og jeg har allerede nu strikkepindende igang som I kunne se i sidste indlæg.

Jeg er nemlig ved at strikke et skønt barnevogns tæppe til Bettesen (som jeg har tænkt mig at kalde familiens kommende guldklump herinde). Jeg strikker det på pind 15 – så det går stærkt, og det er i ren uld med det lækre Drops Garn Polaris, opskriften kan I se HER: Garnstudio.com

Jeg har også allerede foræret hende Uglen ULF, for han skulle gives til det første barn i familien, og nu er jeg jo nødt til at lave  til alle de andre der sikkert dukker op hen af vejen, så uha uha, jeg får jo travlt når Mads’ lillebror Morten følger med ;) Der skal nemlig ikke gøres forskel på puslingerne, sådan er det!

Uanset så kan I godt vente jer en helt masse baby nørklerier, for min kommende Bettesen skal få lige nøjagtig hvad mor og “moster” (jeg vil ikke være tante og har derfor fået dispensation) finder på ;)

Ihhh hvor jeg glæder mig til januar!

 

 1. Annemette

  Eeeej, tillykke med din kommende titel!! Glæder mig til, at jeg forhåbentlig en dag skal være moster :)

  juni 23rd, 2013 // Reply
  • Lille mormor

   Jeg er også meget stolt over det! Jeg kan næsten ikke klare ventetiden – men man må jo vente de obligatoriske 9 mdr. nu er hun heldigvis 8 uger henne – så kun 7 mdr. tilbage nu! Jubii!

   juni 23rd, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer