Lidt syning – mens vi venter…

IMG_3144-0.JPG

Jeg er ved at være så velbevandret nu i det der: Mor

At jeg nu faktisk kan begynde at finde på at lave ting mens lille prutten sover og endda kan finde ud af at gå til og fra hvis ikke hun sover i et stræk, uh da!

De første tre måneder af tøsens liv havde hun gjort mine arme til favorit sovested, hvilket besværlig gjorde alt andet end at sidde og se fjernsyn.

Derfor er det med slet skjult stolthed at jeg har fået lavet den her pose!

Det var meget nemt!

Dog er jeg så lidt bevandret i syning at mønster må I undvære, men den kan laves i en snæver vending – mens bebsi sover;)

 1. Nina

  Dejligt at følge med på sidelinien, her i Kbh. Har selv en datter fra 4 januar så kan snildt sætte mig ind i hvordan det er at være nybagt MOR! ;) Tak for en hyggelig blog som jeg ynder at følge med i. :)

  - Nina

  april 7th, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Tusind tak for dine søde ord! Det betyder rigtig meget at vide der er nogen der følger med:) Nu håber jeg at du får lidt mere at læse, nu hvor min datter har stoppet belejringen af mine arme ;)

   april 8th, 2015 // Reply
 2. Eva

  Jeg synes også det er ret så hyggeligt at læse med på din blog! Ville ønske jeg selv var lidt mere “handy”, men det er sjovt at se hvad du finder på!

  april 10th, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Jeg er faktisk ikke særlig handy, men man kan komme langt med stædighed og så rigtig , rigtig mange mislykkede forsøg ;)
   Jeg vil vædde med du sagtens kan, men du er meget velkommen til at følge med herinde, det er helt sikkert :)

   april 17th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer