Lad cafeen komme til mig!

IMG_3626.JPG

Når nu man er mor, og det er man, så er det ikke cafebesg der er flest af… I hvert fald ikke for mig, fordi min lille putte ikke er så tæske forudsigelig…

Så det er ikke cafelate og chailatter jeg får mest af ;)

Det skal med det samme siges at jeg ikke bliver betalt af Fredsted for at sige det her, men åh hvor jeg elsker deres pulver til Chailatter, nærmest samtlige varianter er jeg fan af!

Jeg har primært fundet dem i Bilka og Føtex (Ja, vel egentlig bare Dansk Supermarked), og jeg vil varmt anbefale dem til de af jer med en sød tand, der elsker lidt lækkert og måske ikke drikker kaffe :)

Man kan få dem i flere varianter, min favorit er den der hedder krydret, og ellers er der også med kakao, karamel og grøn the. Man kan også få en reel kakao som er virkelig fyldig og mørk – hvis man nu er til den slags ;)

Man skal bare lige være opmærksom på at der er 200 kalorier i sådan en fætter – men hallo, man skal da synde lidt, jeg skal i hvert fald… Man må gerne når man er på barsel ;)

 1. Eva

  Griner så meget over dette! Kan godt huske hvordan det var ikke at kunne gå ret meget på cafe i et stykke tid… Og den første gang jeg gik på restaurant med ungerne. Vi fulgtes med et par der ikke havde børn, og de havde den holdning, at det kunne da sagtens lade sig gøre. Der var mine børn 4 og 5 år. Og de var eksemplariske. Så elsker man dem lige lidt mere :-)

  maj 9th, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Det kan jeg virkelig godt forstå – seje unger:)

   maj 21st, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer