Genbrugsskatte

genbrug

Igår var jeg på en dejlig lille tur i en af vores genbrugser, den havde lige fået nye lokaler og plads til alle de lækre ting og nå ja skrammel som der hører sig en genbrugs til.

Jeg var en smut i Blåkors, og jeg kan godt lide at Blåkors, modsat mange andre genbrugser tager sig af de problemer der findes i vores eget land og støtter de svage her. Nu har Blåkors primært fokus på misbrugere og det er netop en sag der står mit hjerte nær i kraft af mit arbejde som sygeplejerske. Hvis du er interesseret i Blåkors arbejde kan du se deres hjemmeside og værdigrundlag her.

Inden det bliver alt for alvorligt, så må jeg også sige at Blåkors er den genbrugs i hvert fald i min by som har mange af de bedste ting f.eks. var det her vi fandt min mors dejlige bamsestol.

Nå, men denne gang fandt jeg de fineste potter ud til mit drivhus, en IKEA skammel og et par IKEA glas – møj billigere end i IKEA og det siger æ’ så lidt da! 75 kr. blev det til for hele molevitten – det kan mit sparehjerte godt lide.

Jeg regner med at skulle på endnu en genbrugstur på mine fridage her midt i ugen og se om ikke jeg kan finde mig nogle flotte store fade, for det har jeg nemlig set at Jamie Oliver gør meget i, og når Jamie gør det så kan jeg pludselig få Mads til at synes at genbrug sagtens kan anvendes. Måske jeg skulle se om ikke Jamie Oliver også har en mormorstol stående et sted???

 

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer