Ferie med skod-vejr

Noma har det fint med regnvejr, for det betyder at alle er inde, og at der formentlig bare bliver hygget på sofaen.

Jeg har haft ferie i denne uge, og jeg havde en frygtelig masse jeg havde tænkt at jeg skulle have ordnet. Jeg havde faktisk regnet med at jeg skulle have slebet min terrasse og givet den en olieoverhaling, men det er da blevet forpurret af det her danske sommervejr.

Nå, men til gengæld, så har jeg fået læst og strikket, og fået gjort hovedrent indenfor, og hygget mig med mine hunde og høns. Mads er nu taget på weekend med mandehørm og øl, hvor jeg har hygget mig derhjemme med chips og pigefilm.

Derudover har jeg virkelig gjort mig umage med ikke at forstyrre Henny, selvom jeg gerne vil, jeg har heller ikke givet hende pauser, da min Bedste har gjort mig opmærksom på at jeg nok har ladt hende komme af reden lidt for længe af gangen. Så nu må vi se om der kommer kyllinger, eller om der kun kommer købe kyller til Henny… Suk… Det ruge noget er ikke nemt, tror bare jeg blander mig uden om fra nu af.

Mads og jeg er ved at forberede os på vores store bryllupsrejse efter vores bryllup d.7/9-13. Vi har fået bestilt de steder hvor vi skal bo, og har nu en lejlighed der venter i New York, et lækkert hotelværelse i Las Vegas, et lille gæstehus i midten af Los Angeles og så en lejlighed i San Francisco. Vi glæder os vildt og voldsomt! Vi har bestilt billetter til at se “Løvernes Konge” på Broadway og jeg regner bestemt med at jeg skal klappe delfiner i Las Vegas, vi skal se de store filmsets i Los Angeles og køre med vind i håret over Golden Gate bridge i San Francisco. Jeg er så spændt på det at hvis jeg tænker over det for længe af gangen – så får jeg sgu helt ondt i maven!

Så jeg har da fået gjort lidt i min ferie. Men jeg er desværre ikke kommet så meget i haven, og hver gang jeg har lagt an til det, så er det dælme begyndt at regne. Nå, men her kommer lidt billeder fra hvad jeg har makket med.

Hyggehønen Valborg kunne ikke tåle at Henny fik al opmærksomheden og vadede rundt efter mig med dette blik i hovedet - ha ha

Hyggehønen Valborg kunne ikke tåle at Henny fik al opmærksomheden og vadede rundt efter mig med dette blik i hovedet – ha ha

Skrukkkelukken Henny, prøv at lægge mærke til hvor grå og kedelig hendes kam er, det er kommet mere og mere mens hun har skrukket. Jeg synes hun ser helt sød ud på det her billede, jeg håber virkeligt der kommer kyllinger!

Skrukkelukken Henny, prøv at lægge mærke til hvor grå og kedelig hendes kam er, det er kommet mere og mere mens hun har skrukket. Jeg synes hun ser helt sød ud på det her billede, jeg håber virkeligt der kommer kyllinger!

Det nye halm i bunden inspiceres. Der er blevet skrabet en masse i det!

Det nye halm i bunden inspiceres. Der er blevet skrabet en masse i det!

Noma har det fint med regnvejr, for det betyder at alle er inde, og at der formentlig bare bliver hygget på sofaen.

Noma har det fint med regnvejr, for det betyder at alle er inde, og at der formentlig bare bliver hygget på sofaen. Her putter hun lidt med “rotten” fra IKEA, et af de bedste legesager jeg nogensinde har købt til dem:)

 

Ahhhh sofadage

Ahhhh sofadage

HYGGE, der er ikke noget bedre end hundene til en sofadag :)

HYGGE, der er ikke noget bedre end hundene til en sofadag :)

Iens, er der jordbær ude i haven der virkelig nyder regnvejret

Imens, er der jordbær ude i haven der virkelig nyder regnvejret

 

Mit aktuelle strikketøj, opdatering om det følger!

Mit aktuelle strikketøj, opdatering om det følger!

Hyggelæsningen når det siler ned!

Hyggelæsningen når det siler ned!

Tyroler idyl hjemme ved mine forældre

Tyroler idyl hjemme ved mine forældre

Rigtig hyggelig terrasse

Rigtig hyggelig terrasse – hos de “gamle”

Min mor har faktisk ret grønne fingre, og er virkelig god til blomster - meget bedre end mig!

Min mor har faktisk ret grønne fingre, og er virkelig god til blomster – meget bedre end mig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer