En rigtig møgdag!

foto (6) (Medium)

Idag har været en rigtig møgdag, en skønherlig møgdag!

Jeg har nemlig været ude ved en af mine søde kolleger, hun bor på en gård sammen med hendes familie selvfølgelig, men altså også 6 heste!

Jeg har jo store tanker omkring min køkkenhave og selvom det er i et parcelhus kvarter, så vil jeg da ikke gå ned på mødding! Jeg har flere kolleger der bor i lidt mere landlige omgivelser end mig, og i torsdags fangede jeg da lige en af dem, og jeg måtte gerne komme og samle mig lidt fra møddingen – JUBII!!!

Lille mormor, med møggrev og det hele, ikke dårligt!

Så idag fik jeg kæresten min pakket, sammen med min fars Vito varevogn, nogle murerbaljer og så afsted på landet :)

På vej op af mine kollegas skønne indkørsel med store gamle træer langs den ene side, og dejlige heste på folden lige bagved så tror jeg min kæreste kunne se længslen i mine øjne – “Er du meget misundelig skat, eller kan du godt holde dit parcelhus ud?” Og selvfølgelig kan jeg da det, men jeg kan ikke lægge skjul på at min evige drøm er en dejlig lille gård lidt udenfor vores by, og det var min kollegas. Et rigtig dejligt sted!

Da min kollega ikke ville have noget for bidraget til min have, så tog jeg altså nogle gulerødder med til dem der trods alt havde produceret bæen til mine køkkenhave. Det synes de var lækkert og det gjorde jeg også for jeg ELSKER heste! Og heste man ikke kender er som regel nemmest at komme i kontakt med, med lidt bestikkelse ;)

Ikke desto mindre fik jeg fire murerbaljer fra møddingen og min søde kollega tilbød at beholde en og fylde den kun med hestemøg (ellers kommer der jo meget nemt en del hø med – sådan er det jo) Og jeg takkede med det samme ja! Så dejligt med gode mennesker der vil hjælpe! Så et stort tak for lort til min søde kollega ;)

På vej hjem sagde min kæreste; “Aldrig har jeg set nogen være så lykkelige over en bunke møg”, næh, men det er tankerne om min mere og mere økologiske have, og forventningens glæde er jo som bekendt den største.

Masser af møg

Jeg bor trods alt i et villakvarter, så der er lige kommet et bette låg på

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu skal jeg bare have fundet ud af hvordan jeg bruger det bedst, og se om jeg kan sætte lidt fut i komposteringen af høet der er med, men det er jo søbbet godt til, så mon ikke det giver lidt krudt også ;)

Så fortsættelse følger!

 1. Charlotte

  Hej søde Tine.
  Du og din website er hermed på min blogliste. Hvor er det fint det hele:-) Ja, drømmen om et lille landbrug – den deler jeg med dig – med møg og det hele:-)
  Kh Charlotte

  februar 5th, 2013 // Reply
  • Lille mormor

   Ihh hvor fint Charlotte! Hvor er jeg spændt på om der er nogen der finder mig på den måde! Tak for det :)
   Jeg er også helt vild med dit Gåsehavehus! Jeg holder sandelig øje med dig, og når jeg finderud af det med lister kommer du dælme også med her da ;)

   februar 5th, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer