En dejlig tur igennem Genbrugsland

Genbrug

Min mor og jeg forsøger at få nogle genbrugsture ind helst et par gange i måneden. Og jeg elsker det! Først og fremmest fordi min mor er den vildeste til at finde ting jeg ikke selv lurer og så fordi der bare er så mange skatte der ligger og venter derude ;)

Det er utroligt hvad man kan finde rundt omkring.

I Viborg er der en genbrugs der hedder FUND, det er en luksusgenbrugs, med mærkevarer og både tøj, sko, tasker og solbriller. Man kan finde nogle rigtig lækre ting der, og her fandt jeg de lækre støvler I ser på billedet. De er fra Gardenia og står umiddelbart til 1299 kr. i butikkerne, jeg fandt mine meget let brugte sko, til 250 kr.

SUPER LÆKKERT!

Jeg vil anbefale jer at tage et kig på FUND’s hjemmeside HER

Og ellers, ja, så er genbrug altså en hyggelig hobby, hvor man nogen gange kan være helt vanvittigt heldig :)

Samtidigt, så er det dejligt at vide at alle de penge man bruger i genbrugser, som regel går til et godt formål (ikke Fund, det er en forretning – som forretninger er). Personligt holder jeg meget af Blå Kors, fordi man her tager sig af problemer herhjemme omkring alkoholisme, og familier som er ramt af dette på den ene eller den anden måde. Det er en dejlig tanke, at pengene går til noget godt. Derfor er der jo heller ikke kræmmeri inde over, jeg tror faktisk at genbrugser er det eneste sted hvor jeg ikke føler trang til at forhandle om prisen ;)

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer