Dengang mariekiks kom i dåse

Frou frou

Min ellers så søde kæreste hader min hang til dåser… Hvilket man kunne diskutere om var et reelt karakterbrist i den mand jeg skal giftes med, eller bare mig der ikke forstår ordsproget om alting med måde. Når det så er sagt så har jeg på denne side vist et lille udvalg af de dåser der bor hjemme ved mig, altså ikke billedet ovenover, men i tidligere posts, billedet er stjålet fra en lækker hjemmeside I hører om senere.

Men min søde mor som jeg ofte har nævnt herinde, har heller ikke forstået ordsproget, og har også en masse dejlige dåser til både kager, kaffe og kiks. Det jeg er så syg med er at de skaber hygge på sådan en lækker lidt gammel måde. Men dem har jeg eller hun slet ikke fået delt med verden – jeg synes de hygger sådan i køkkenet og så har min mor fundet de fine små hvide hylder i IKEA, så hele arrangementet er til en rimelig pris (selvom enkelte har været lidt til den dyre side).

Det er altså lidt hyggeligt, og desværre ikke noget jeg får lov at lave af Mr.”Bo Bedre” som jeg deler hus og liv med, men så må man jo nyde det i sit barndomshjem ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker især “Store Marie” dåsen, øverst til højre, den er bare fin, det var vidst én af de dyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dåserne kan I til forår og sommer finde næsten alle steder hvor der er markeder i Danmark, især sådan nogle klunsere med en helt masse forskelligt er gode at købe dem af, men vær virkelig opmærksom på rust samt på pris, jeg har nemlig engang set enkelte Marie Kiks dåser til op til 500 kr. Det må I aldrig give! Så hellere vente der skal nok dukke en ny og billigere en op engang. 

I kunne f.eks tage et kig ind på den her fantastiske side på nettet som jeg straks forelskede mig helt og aldeles i. Den hedder frou-frou.dk og handler med alt hvad et blødende og nostalgisk hjerte drømmer om – virkelig tjek den ud. Den er nem at finde rundt på, og så synes jeg bare at priserne virker rimelig og tingene autentiske. Det er i hvert fald en dejlig måde at hygge sig med nostalgi, når nu sommermarkederne er længere fremme i tiden end man kunne ønske sig.

I bund og grund var det her blot endnu en opfordring til at tage ud i det ganske danske land og lede efter skrammel ;)

Forside billedet er lånt fra siden: Frou-frou.dk

 1. Mariekiks indehaveren

  Hejsa – moren må vist lige rette dig ….. Hylderne er købt hos Prestige interiør i Foulum og IKKE i Ikea
  http://www.prestige-interioer.dk ( en site du har henvist til før)

  februar 26th, 2013 // Reply
  • Lille mormor

   Ja, det er også rigtigt! Det er hermed noteret ;)

   februar 27th, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer