De sødeste små ballerinaer

Ballerinaer hæklet

Jeg har sammen med min mor gjort lidt forsøg med engelske hækle opskrifter, mest af alt på grund af disse nuttede ballerinaer.

Vi gjorde naturlgvis i pige versioene, men der findes også mange virkelig søde ting til drenge. Men vi har jo en lille niece og hun skulle selvfølgelig pyntes med ballerinaer i tøsefarver.

Vi gjorde naturligvis i pige versionerne, men der findes også mange virkelig søde ting til drenge. Men vi har jo en lille niece og hun skulle selvfølgelig pyntes med ballerinaer i tøsefarver.

De kommer fra Etsy.com hvor vi har købt opskriften til dem af en amerikansk blogger der kalder sig “The Lovely Crow”, hun lever af at finde på hækle opskrifter og er nærmest specialist i nuttede babyting. Opskrifterne er ikke ret dyre, og er som mange andre hækleopskrifter ret nemme, når først man har “knækket koden”.

Man kan købe diverse af The Lovely Crows opskrifter HER: etsy.com 

De er virkelig flotte og man kan lave dem lige som man ønsker.

Min mor og jeg har naturligvis hæklet til Merle, og I kan se her hvad vi fik ud af det.

Vi brugte primært den opskrift der hedder: Baby Teaparty Mary Janes.

Min søde lille niece Merle viser her både ballerinaer men også Fru Sprutte som blev lavet til hende allerede inden hun var født. Dengang vidste vi ikke at hun ville se dagens lys 7 uger for tidligt, men denne sprutte (som er lavet til neonatal babyer) blev hurtigt en favorit fordi armene mærkes lidt som en navlesnor. Merle elsker i hvert fald sin Fru Sprutte :)

Min søde lille niece Merle viser her både ballerinaer men også Frk Sprutte som blev lavet til hende allerede inden hun var født. Dengang vidste vi ikke at hun ville se dagens lys 7 uger for tidligt, men denne sprutte (som er lavet til neonatal babyer) blev hurtigt en favorit fordi armene mærkes lidt som en navlesnor. Merle elsker i hvert fald sin Frk Sprutte :)

Små fine babytæer i ballerina sko, Merle er jo en pige og er mest til lyserød - det siger hendes mor i hvert fald ;)

Små fine babytæer i ballerina sko, Merle er jo en pige og er mest til lyserød – det siger hendes mor i hvert fald ;)

Er hun ikke bare fin, og så havde vi lige ramt plet med den sarte lyserøde farve og hvid. Hun er så fin, herhjemme er vi sikre på at hun må være det dejligste barn der er født i 2013 :)

Er hun ikke bare fin, og så havde vi lige ramt plet med den sarte lyserøde farve og hvid. Hun er så fin, herhjemme er vi sikre på at hun må være det dejligste barn der er født i 2013 :)

Det er pudsigt delvom vi laver skoene efter samme opskrift og i samme garn, så variere størrelserne altså lidt - det er nok mere vores evner end så meget andet, men her er Merle i et andet par stadig lige så smækker lækker som ellers :)

Det er pudsigt delvom vi laver skoene efter samme opskrift og i samme garn, så variere størrelserne altså lidt – det er nok mere vores evner end så meget andet, men her er Merle i et andet par stadig lige så smækker lækker som ellers :)

Det bedste er næsten alle de dejlige små knapper man skal finde til dem! Ih hvor er det en dejlig sko, og den har jeg helt sikkert ikke lavet det sidste par af endnu ;)

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer