Besøg i hovedstaden og konditori

3764226-laglacejpg

Derudover fik jeg også den lidt delte fornøjelse af at komme på La Glace som jeg har hørt en frygtelig masse om – mest af alt at deres kager skulle være fantastiske! Det var min kage også, den var dælme også betalt (52 kr kostede et stykke) og jeg må sige at modsat smørrebrøds restauranten var der her ikke gjort en frygtelig masse ud af at skabe en lækker og smuk stemning hele konditoriet igennem. Det forreste lokale hvor der ikke var mange pladser var pænt med sine glasmontre og sine høje lofter, det næste derimod lignede en garderobe på et teater som var lidt nusset og slidt i kanterne – det var jeg faktisk skuffet over, især da jeg vovede mig på toilet, som ikke lignede noget der hørte til et berømt konditori – uha det var ærgeligt!

Men kagen kunne man ikke sætte en finger på!

Arh måske en lillefinger for den der havde taget den op på tallerkenen havde ladt den skøjte hele kanten rundt så der var chokolade overalt og bunden var faldet af – det synes jeg var lidt træls – for nu at sige det på jysk, når nu man har betalt 52 kr. for ét enkelt stykke… Jeg fik kakao som var dyrere end min kage – det var lige i overkanten for mit jyske hjerte; 68 kr. for en kande med 1 1/2 kop i. Den smagte fremragende, men ikke så godt at jeg følte prisen var rimelig.

La Glace Kage

La Glace kagen jeg fik – den smagte skønt, men det var lidt øv for mit tjener øje, at tallerknen var grattet helt op på kanten – her har jeg taget en bid – men så stor gris er jeg altså ikke at den ser sådan ud kun pga. det. Det var mest nede ved gaflen, så her er det selvfølgelig ikke så tydeligt… Men ihhh hvor den smagte, så pyt med lidt grat – meeeeeeen.

Vi blev serviceret hurtigt og effektivt, kagerne så ud som de gjorde på billederne og vi var alle tilfredse med de kager vi havde fået.

La Glace er tilgengæld ikke et sted jeg behøver besøge igen – nu er det prøvet. Dog tror jeg at det er et sted, hvis man er kageglad, som man skal have ud af systemet…

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer