Barsel, barsel og barsel

IMG_0697-0.JPG

Jeg bruger al min tid lige nu på min lille pige.

Ih hvor jeg nyder at have barsel, men den tro jeg havde om at det var en slags ferie – oh boy was I wrong. Det er hyggeligt og lækkert og jeg nyder det, men det er også indimellem rigtig hårdt med lange nætter og søvnige dage. Men åh hvor er det bare det værd!

Jeg vender stærkt tilbage når jeg har fundet lidt mere ud af det her mor noget :)

 1. DanielleCara

  And some silly things (like me!) do it 5 times! Ha! Hang in there and enjoy. These days pass too quickly. Min lille pige is now 13 years old!

  marts 24th, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Tak for din kommentar og du har så evigt ret – det er lige med at huske når man er lam i armene fordi den bette ikke vil sove, før man ved af det er hun et langt hyl der ikke vil andet end at sove ;)

   april 8th, 2015 // Reply
 2. Eva

  Det er bare hårdt. Jeg kan sagtens huske dem. Nu er mine egne børn 17 og 19 år, og larmer ikke så meget mere. En gang imellem siger jeg til dem, at de skal sætte sig lidt op i stuen til mig, så jeg kan se på min investering til 1,8 million (hvad det er estimeret at det koster at have børn fra 0-18 år i DK). Heldigvis har de så meget humor, at de altid gør det :-) :-)

  april 10th, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Ha ha det vil jeg huske når min Eva bliver i den alder ;)

   april 17th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer