Baby, baby, baby – aww!

Suttesnor

Jeg hygger mig rigtig meget med at lave de ting min svigerinde har bestilt til den kommende prinsesse.

Derfor tænker hele familien, arh nok mest kvinderne, i BABY og i ting til BABY – jeg gør i hvert fald! Derfor var lykken stor da jeg ved en af mine ture i genbrugser sammen med min mor, var så usandsynligt heldig at jeg fandt en rigtig fin bog med babyting, både man kan sy, strikke, hækle og klippeklistre, ikke dårligt!

Er den ikke bare fin? Og der er altså nogen sjove ting i den ;)

Er den ikke bare fin? Og der er altså nogen sjove ting i den ;)

Derudover har jeg jo lavet en rigtig fin suttesnor – ih hvor var det nemt og sjovt, I kan se opskriften her på: Farmorfabrikken – iøvrigt en blog jeg besøger jævnligt, da jeg elsker Mettes (farmors) måde at skrive på og så alle de fantastiske ting hun skriver om, f.eks. var det hende der fandt en af mine ynglings oversprings nethandler: Notonthehighstreet. Begge sider er uden tvivl et besøg værd.

Suttesnoren var helt færdig - troede jeg, jeg er simpelthen ikke tøset nok, men så er det jo godt at min svigerinde er - så der skulle en lille blomst på og det kom der :)

Suttesnoren var helt færdig – troede jeg… Jeg er simpelthen ikke tøset nok, men så er det jo godt at min svigerinde er – så der skulle en lille blomst på og det kom der :)

Næææh hvor fin!

Næææh hvor fin!

Og klapsalverne vil ingen ende tage! Opskriften på blomsten får I her: Hækl 5 luftmasker og dan en ring med en kædemaske. Hækl 1 luftmaske og bagefter 12 fastmasker rundt om ringen. Slut af med en kædemask i luftmasken. På 2. omg.: *3 luftmasker, 3 stangmasker i næste fastmaske, 1 fastmaske i masken efter* Gentag så der er 6 kronblade på blomsten.

Og klapsalverne vil ingen ende tage!
Opskriften på blomsten får I her:
Hækl 5 luftmasker og dan en ring med en kædemaske.
Hækl 1 luftmaske og bagefter 12 fastmasker rundt om ringen. Slut af med en kædemask i luftmasken.
På 2. omg.: *3 luftmasker, 3 stangmasker i næste fastmaske, 1 fastmaske i masken efter* Gentag så der er 6 kronblade på blomsten.

 

I min søgen efter babylækre ting faldt jeg over denne side, faktisk faldt jeg ikke ligefrem da jeg har kendt til den et stykke tid, men altså… Jeg har jo ligesom ikke rigtig haft en gyldig grund til at købe nogle af bloggerens fede opskrifter, da de er super tøsede og virkelig nuttede babyting! Men nu har jeg dælen-nedme en årsag og derfor klikkede jeg hurtigt videre ind på etsy og hallo! – Se bare her: TheLovelyCrow.

Derudover er jeg ved at lave ULF i miniformat, for der skal laves tre små ugler som skal på en barnvognskæde, min svigerinde Mette har faktisk fået inspiration til dette fra Farmorfabrikken, den er også fantastisk sød, se lige her: Uglebarnevognskæde, jeg lægger min op her på siden når engang den er færdig – så må vi se om Mormor kan hamle op med Farmor – det er ikke sikkert, men et forsøg er det da værd ;)

 

 

 1. Mette

  Ej, hvor er det fint med blomsten på sutteholderen – rigtig god ide. Og sikke skønne farver :) Det er en heldig baby! Kh, Mette

  august 28th, 2013 // Reply
  • Lille mormor

   Tak skal du ha’ Mette, det var en god opskrift! Synes også blomsten er fin, det er godt der er ligeså meget prinsesse i moren som i baby’en, for det havde jeg ikke selv udtænkt ;)

   august 28th, 2013 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer