Årh-ha tomathøsten har slået fejl!

Bøftomater

Jeg er så træt til døden af mine tomatplanter. De er blevet til noget – jovist. De holdt til den massakre jeg udsatte dem for da jeg ikke lige havde fattet at der skulle fjernes sideskud. Men der kommer bare næsten ingen tomater. Det kan godt være at skylden udelukkende er min, men jeg bliver så træt i ansigtet ved tanken om al den tid jeg har brugt på dem, og så er udbyttet bare nærmest ingenting. Min svigerfars kone, er gartner og har jo så forstand på planter. Hun siger at jeg ikke skal lade mig slå helt ud, da det har været et virkeligt dårligt have år.

Ihhh altså, men dette er mit første haveår hvor jeg har tingene i orden og faktisk havde forsøgt at sætte mig ind i tingene, men tydeligvis ikke nok.

Det blomsterhelvede jeg troede jeg skulle have med georginer/dahlia… Ja, det er så heller ikke lige blevet helt som forventet. Åh hvor er det træls. Bedre held næste år så… Suk…

I kan se hvor skidt det er med de dumme tomater… Og der er vitterligt ikke kommet så mange som håbet:( Øv!

Derfor har jeg også besluttet mig for at næste år der gider jeg ikke besværet med at gøre det hele fra bunden. Så køber jeg altså planterne når de er små… Så sår jeg simpelthen ikke selv. Øv hvor har det været meget arbejde for næsten ingen ting. Hmm, måske vil jeg plante lidt bøftomater… Og Pink Ping Pong… Men SÅ! – Er det os’ slut!

Agurken har heller ikke sat en eneste agurk. Sidste år havde jeg høstet 20 agurker på nuværende tidpunkt. Ih hvor tarveligt, og det skal være så fornemme frø… Håber grønne fingre kan udvikle sig ligeså stille. Måske mine fingre kun er limegrønne…

Hvis der er nogen der har gode råd, så tages de imod med kys-hånd :)

 

 1. Eva

  Agurker vil jeg bare købe planterne på en god planteskole. Køb skoleagurker og høst dem inden de bliver for store. Det råd fik jeg af en nabo: Jeg høster lige nu agurk nr. 341 fra 3 planter. Jeg har ikke haft drivhus før….Tomater – her har jeg samme udfordringer som dig. Det bliver ikke til noget. Jeg har købt planterne hos Lidl. Det er måske fejlen ligger…?

  juli 18th, 2014 // Reply
  • Lille mormor

   Min fejl i år er at min opmærksomhed har lagt alle mulige andre steder ;) Tomater kræver kærlighed :)

   juli 31st, 2014 // Reply
 2. Eva

  Noget helt andet. Det ville være dejligt at jeg kunne “like” dine indlæg uden at det kommer ud på Facebook. Det er jo ikke altid at man gider dele alt derude….

  juli 18th, 2014 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer