Alle mine kyllinger kom hjem! 

IMG_6629.JPG

Det hele handler om høns herinde pt. I know :)

Men der sker altså også en del! Henny og den anden Maran lagde sig skruk sammen, jeg tror det var de små kyllingers indflytning under min første skruk der gjorde udfaldet for de to andre madammer;) Derfor manglede jeg jo pludselig skrukhuse!

Nu er jeg så heldig at min far er håndværker og han smider helst ikke ud, hvilket betyder at han slæber meget rest pind og sten osv med hjem. Det gør det rigtig nemt at bygge skrukkehus, for min far lå inde med al pinden :)

Jeg fik lidt hjælp til det ene og det ses tydeligt!

Men hvor er jeg glad for dem!

Det har nemlig betydet at Henny kunne få 8 kyllinger, de er små sorte australorps og hun nyder som sædvanligt at være mor <3

 1. Marianne Giebner

  Jeg får slet ikke set med på din blog mere, når jeg følger dig på IG.
  Hvormange kyllinger har du så fået iår?

  juli 24th, 2015 // Reply
  • Lille mormor

   Jeg havde jo tre hold Marianne, men ak og ve – det er gået skidt :(
   Henny havde et hold på 8 hvor 3 omkom i regnvejr hvor jeg havde været i byen to dage – ingen havde talt og set at de var kommet udenfor hegnet :( Min maran fik 6 hvoraf 2 var svagelige og døde, og så havde jeg en skruk der slog et hold på 6 kyllinger ihjel – hun tog imod dem men gik så pludselig fra dem midt nat. Suk!!! Så 11 døde!!! Og 9 levende i år, det har været rigtig hårdt og træls – det må jeg indrømme…

   juli 25th, 2015 // Reply
   • Marianne Giebner

    Kære Tine. Det er øv, men må heldet være med dig næste år. Jeg har 17 kyllinger, de første 3+ 5, er der vist kun to haner. Af de ni wyandotter, ser det ud til rigtig mange haner, hvis jeg skønner rigtigt, men har læst at de er svære at kønsbestemme, de er ca 8 uger nu, der går vist lidt tid endnu. Jeg har lagt et billede til dig på Instagram. Kh Marianne

    juli 25th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer