Æblemand – kom indenfor! 

Haveæbler

Jeg har det mest lille, knudrede, skæve og vagt udseende æbletræ. Det er blevet stillet i skammekrogen af haven i det hjørne hvor min kompost tønde også bor. Det er de tidligere ejere af mit hus og have der har placeret det der, og det er et tarveligt sted for det fine lille træ. Men der bor det nu engang.

Men, det er det mest vidunderlige træ der bare producerer helt latterligt mange lækre og velsmagende æbler!

Idag har jeg rippet og rystet det, jeg fik de smukke og lækre æbler uden huller og stød. Hønsene fik de andre (vild lykke!)

Alle var glade, men nok mest mig, for nu skulle der den-onden-lynme koges æblegrød!

Jeg tog den sådan lidt på slump, jeg er ikke så god til at følge meget konkrete opskrifter på mad min mor, mormor og bedste har lavet så mange gange med mig på sidelinjen, så det ender altid i slump. Men denne opskrift er god! Dog vil jeg foretrække pulver fremfor stænger, hvorfor? Fordi sådan gør min mor ;) Så jeg foreslår en tsk. pulver istedet for en stang vanilje ;)

  1. Eva

    Vi har 15 æbletræer i haven. Jeg må vist til at tage mig sammen…det ser jo så let ud, så der næsten ingen undskyldninger er :-)

    oktober 26th, 2015 // Reply

Skriv et svar

En hyggelig blog om mine mormor interesser

I Mormors gemmer